There are no images to display in the slideshow.

Volem presentar-vos a la "Menuda Orquestra", un projecte de l'Orquestra Simfònica de la Ribera que reprenem de nou amb més il · lusió si cap.

Què és la "Menuda Orquestra": un lloc de trobada per a joves músics de totes les especialitats orquestrals instrumentals on, no només formaran part d'un projecte comú sinó que aprendran valors com, respecte al treball de grup i disciplina d'estudi, i gaudiran del treball col · lectiu , gratificant i únic, on la seva individualitat com a músic estarà al servei d'un objectiu comú, fer música.

Qui pot formar part de la "Menuda Orquestra": estudiants de totes les especialitats musicals orquestrals, corda, fustes i metalls, des de tercer curs de grau elemental, fins a primer curs de grau mitjà.

On estarà la Seu de la Menuda Orquestra: al Teatre Municipal d'Algemesí, compartint espais i professorat amb l'Orquestra Simfònica de la Ribera.

Quines activitats realitzaran: la formació orquestral i cambrística és la base del projecte, aprendre a tocar junts. El mostrar el seu treball en públic serà també una activitat necessària per a la seva formació. Per a això comptaran amb professors especialistes en corda, fustes i metalls a més a més de la direcció de l'orquestra.

En quin horari es realitzaran les activitats: les classes seran els dissabtes de 12:00 a 13:30 durant el curs escolar octubre-maig inclosos. Es respectaran els períodes de vacances.

Com participar en el projecte: Les inscripcions es faran a través del correu electrònic  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.  indicant: nom i cognoms, edat, adreça completa, telèfon de contacte, instrument i curs.

El termini de recollida d'inscripcions finalitzarà el divendres 4 d'octubre de 2013. El dissabte 5 d'octubre a les 12:30 h. hi haurà una reunió informativa amb presentació del professorat i les activitats del curs. Les classes començaran oficialment el dissabte 19 d'octubre.

El finançament de la "Menuda Orquestra" es realitzarà amb aportacions mensuals de 20 euros per alumne, o amb el pagament del curs complet, 160 euros al compte corrent obert per a tal fi de la qual passarem informació el dia de la presentació.
Al final del curs cada alumne rebrà el seu diploma de participació.

Per fer possible el projecte de la Menuda Orquestra necessitarem un mínim de 20 alumnes participants.

Benvinguts